Всеукраїнська акція 'Україна без Тимошенко і Януковича!'
31.08.2017
О нас
Учредительные документы
Региональные отделения
Прямая речь
Аналитика
Присоединиться
Обратная связь

Контакты
Адрес:
Украина, г. Киев,
ул.Нагорная, 27-А
Киев 01001, а/я 95

Тел:   044 228-80-80
Факс: 044 489-72-22
 

Электронная почта:
party@cdcpakistan.org

Пресс-служба:
press@cdcpakistan.org

Телефон:
+38 044 464-05-78

Вход на сайт:

« предыдущая 1 2 следующая »

Белая кухня

Белая кухня - это самый популярный выбор цвета, и есть что-то особенное в цвете белого цвета. Это похоже на новое начало жизни для вашей кухни, где все искрится и выглядит чистым, здоровым и свежим.

Для ретро-ретро-обратного хода, идите с глянцевыми белыми кабинетами и красноватым красным островом в центре. Завершите внешний вид, добавив новые блестящие красные и нержавеющие приборы. Или, может быть, вы предпочитаете более приглушенный, спокойный и спокойный вид приглушенного белого цвета в паре с бледно-зеленым или синим. Или, может быть, смелый современный вид белых шкафов сверху, черные шкафы на дне, с черными столешницами, аксессуарами из нержавеющей стали и черно-белым шасси с рисунком с рисунком - это ваш стиль.

Какими бы ни были ваши предпочтения, возможности и выбор бесконечны, когда белый цвет доминирует. Лично мне нравится солнечный, свежий вид белых кухонных шкафов и столешниц, дополненных желтыми стенами и апельсиновыми аксессуарами, с оранжевым островом в центре. Черная отделка отлично подходит для смелого контраста, который интересен и энергичен, но не переусердствует.

Еще один популярный выбор - пойти со всем белым и просто аксессуарами с дополнительным рисунком или цветом, например, красным или оранжевым или желтым стульями, банкой для печенья, стойкой для ножей, блендером и т. Д., Чтобы добавить оттенок цвета к разбить монотонность, сохраняя целостность чистого, четкого вида белого.

И тогда есть королевский вид всех белых шкафов и столешниц с только темными деревянными полами, чтобы контрастировать с ним, или более приглушенный вид белых шкафов сверху с приглушенными, спокойными сине-зелеными чирками или серыми столешницами и нижними шкафами, с аксессуарами с белым черепичные стены.

Приглушенные цвета идут очень хорошо с белым, если вы хотите, чтобы цвет не поднимался вверх, а просто дополнял белый цвет для функциональной и интересной кухни. Если вы выбираете смелый цвет, например красный или черный, просто убедитесь, что он сбалансирован, чтобы он не подавлял чувства. Слишком много красных, и это причиняет боль глазам и заставляет сердце биться. Слишком много черных, и у вас есть удручающая подземелье, похожая на гробницу.

Это то, что так замечательно в белом. Он дает правильный баланс, чтобы облегчить и смягчить любой цвет, чтобы он просто работал. Это действительно идеальный цвет для любой личности и вмещает даже самые причудливые вкусы на левом переднем крае.

Дата: 16.09.2018.


595


ЗАЯВА партії "Народна влада" щодо загрози розвитку демократичних процесів в Україні

Останнім часом увага   зосереджена переважно навколо судових справ щодо Ю. Тимошенко та Ю. Луценка.   В той же час в країні відбуваються і інші процеси, які є не менш тривожними для суспільства.  Створення перепон щодо проведення масових акцій протесту, мовчання влади щодо численних закликів української та міжнародної громадськості переглянути розроблений урядом проект закону про вибори народних депутатів,  ускладненняя ситуації із свободою слова в країні. Усе це потребує не меньшої уваги громадськості. 


705


17 серпня відбулось чергове засідання "Української демократичної Лівиці"

17 серпня 2011 року на засіданні "Української демократичної Лівиці" було прийнято заяви щодо поточних подій у політичному житті України.
А саме: Заява Координаційної Ради "УДЛ" щодо двадцятиріччя незалежності України та Заява Координаційної Ради "УДЛ" щодо політичних репресій в Україні.   

Повний текст заяв наведено нижче.


600


25 принципових правок соціал-демократів, без яких пенсійна реформа не має права на існування.

«Можу проголосувати за цей законопроект в другому читанні, лише у разі 100% врахування внесених мною та НДУ Задирко Г.О. пропозицій.» - заявив заступник Голови партії «Народна влада», народний депутат, член фракції «Реформи заради майбутнього» Володимир Каплієнко.

Головними чинниками, які дійсно, а не на папері гарантують успішність пенсійної реформи в Україні повинні стати cправедливість в розподілі благ, солідарність нації та свобода вибору. 

 


734


Координаційна Рада "УДЛ" визначилась щодо політики заробітної плати в Україні

Лідери лівоцентристських партій, що об'єднались в "Українську демократичну Лівицю" на засіданні 9 червня прийняли Декларацію та Заяву щодо питання заробітної плати в Україні.

 


385


Партія "Народна влада" виступає за демократичну виборчу систему в Україні

Лідер партії "Народна влада" Йосип Вінський та лідери партій "Справедливість" - Станіслав Ніколаєнко, Української селянської демократичної партії - Дмитро Андрієвський, Соціал-демократичної партії України - Юрій Буздуган, провели чергове засідання Координаційної Ради "Української демократичної Лівиці".    


573


ЛІДЕРАМ ПОЛІТИЧНИХ ПАРТІЙ УКРАЇНИ

Відкритий лист до Лідерів політичних партій України щодо виборчого законодавства.


552


Володимир Каплієнко: УКРАЇНА ПОТРЕБУЄ НЕГАЙНИХ ПРОТИКРИЗОВИХ КРОКІВ.

Напередодні, 17 квітня, у Вашингтоні пролунало попередження, яке ми не в праві ігнорувати.

“Світ стоїть на порозі нової глобальної економічної кризи” – такі прогнози, пов’язані з ростом світових цін на продовольство та нафту, безробіттям, що поширюється серед молоді, а також нестабільністю на Близькому Сході оприлюднив Роберт Зеллік - Голова Світового банку! А ця структура на сьогодні є складовою так званого “однополярного центру економічного керування світом” і має таку політичну вагу, що сам факт оприлюднення заяви Роберта Зелліка здатен спричинити паніку і прискорити кризові процеси. Навіть якщо б для цього не було передумов. Але вони на жаль є.

 


553


«Українська демократична Лівиця» визначилась щодо реформи ЖКГ

12 лютого у Вінниці відбулося засідання Координаційної Ради «Української демократичної Лівиці», у рамках якого Йосип Вінський Голова партії «Народна влада», Юрій Буздуган Голова партії СДПУ, Юрій Загородній Голова Соціал-демократичної партії України (об’єднаної) та Станіслав Ніколаєнко Голова партії «Справедливість» підписали спільну заяву «Щодо реформи житлово-комунального господарства».

 


1030


Заява Комітету захисту місцевого самоврядування в місті Києві

Усвідомлюючи неефективність, хаотичність та корумпованість сучасної системи місцевого самоврядування в м.Києві та розуміючи приниження ролі місцевих громад в житті країни, а також враховуючи стан сучасної економічної та політичної ситуації, що склалася в м.Києві заявляємо про необхідність проведення системних та комплексних реформ місцевого самоврядування в м.Києві у відповідності до найкращих зразків, впроваджених в життя європейськими країнами, в інтересах громади та кожного жителя м.Києва


858


Отчет Наваль-Эксперта о результатах социологического исследования Геннадий Задырко: Почему мы не смогли договориться с Сергеем Исаковым

Заявление заместителя председателя партии "Народна влада", кандидата в мэры г. Николаева Геннадия Задырко  в связи с провалом независимой экспертной кампании, которая должна была показать реальный рейтинг кандидатов на пост городского головы


492


Вибори - порушення Заява Одеської міської організації партії «Народна влада» з приводу відмови у реєстрації кандидатам в депутати Одеської міської ради

У п’ятницю ввечері Одеська міська територіальна виборча комісія відмовила в реєстрації усім кандидатам в депутати Одеської міської ради, висунутим в одномандатних виборчих округах, а також двом третинам кандидатів, висунутих за партійним списком, в тому числі особам, які цей список очолюють. Очевидною метою таких дій з боку територіальної виборчої комісії, більшість членів до якої, включно з головою ТВК, делеговані Партією регіонів, є усунення суперників нинішньої правлячої партії.


1156


Конституційний суд Заява Президії Політради партії «Народна влада» щодо рішення КСУ №20-рп/2010 (справа про додержання процедури внесення змін до Конституції України)

Партія «Народна влада» виступає за проведення системної конституційної реформи, яка реально забезпечить свободу, справедливість, права людини, демократію, парламентсько-президентську республіку, дієве місцеве самоврядування.


509


Народна влада Київській міській громаді – ефективні, відповідальні, підконтрольні органи місцевого самоврядування!

Фактом є те, що м.Київ має «азіатську» систему управління, яка повністю ігнорує киян та міську громаду. Ситуацію в м.Києві слід негайно змінити. Партія «Народна влада» ініціює створення Комітету захисту місцевого самоврядування м.Києва та закликає небайдужих взяти участь у його роботі.


660


Самоврядування Заява «Народної влади» з приводу ініціативи Київради щодо ліквідації районних рад у столиці

Партія «Народна влада» вважає своїм обов’язком застерегти парламент від спокуси вдовольнитися половинчатим рішенням, або навіть піти на варіант ліквідації системи місцевого самоврядування у столиці. Проблема потребує комплексного вирішення. Це комплексне рішення полягає в повноцінній імплементації на всій території України Європейської хартії місцевого самоврядування. Партія «Народна влада» чітко усвідомлює: до того часу, поки є районні в містах державні адміністрації, говорити про повноцінне місцеве самоврядування неможливо.



546


« предыдущая 1 2 следующая »


Лента новостей
Архив
« Август 2012 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
© 2017 партия
"Народна влада"
• Главная  • События  • Дайджест  • Фото  • Аудио/Видео  • Блоги 
       Дизайн: